Ξεκινούν από αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Ξεκινούν από αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει πως η υποβολή αιτήσεων για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου, για τη σχολική περίοδο 2024-2025, θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά από αύριο Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 00.00.01 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρα 23.59.59.

Επισημαίνεται πως στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς εγγράφονται παιδιά ηλικίας από 12 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα:

  • Την 1η Σεπτεμβρίου στα Βρεφικά Τμήματα εγγράφονται βρέφη ηλικίας από 12 μηνών (συμπληρωμένη έως την 31.8.2024) έως 2,5 ετών.
  • Την 1η Σεπτεμβρίου στα Νηπιακά Τμήματα εγγράφονται νήπια ηλικίας από 2,5 ετών (συμπληρωμένη την 31.8.2024) και έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagpar.intellisoft.gr/ σύμφωνα με οδηγίες «Βοήθεια εγγραφής» και «Οδηγίες Preschool» που αναφέρονται παρακάτω.

Για να εκτυπώσετε την «Βοήθεια εγγραφής» παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Για να εκτυπώσετε τις «Οδηγίες Preschool» παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Υπογραμμίζεται πως όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυναφθούν  ψηφιακά στην ηλεκτρονική αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα δικαιολογητικά, τη διαδικασία εγγραφής και τους όρους φιλοξενίας δείτε ΕΔΩ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software