Ανακοίνωση: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις 2024

| Νέα του Δήμου
Ανακοίνωση: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις 2024

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δέχεται αιτήσεις ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις, μέχρι την Παρασκευή 31-05-2024 και ώρα 14:00. Συγκεκριμένα αφορούν τις εμποροπανηγύρεις:

 1. ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ   19-07-2024 έως 20-07-2024
 2. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25-07-2024 έως 26-07-2024
 3. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ          29-11-2024 έως 30-11-2024

Α. Το έντυπο της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης, χορηγείται από την υπηρεσία και θα εκλαμβάνεται ως ολοκληρωμένη προς διεκπεραίωση εφόσον συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 1. Άδεια υπαίθριου εμπορίου.
 2. Βεβαίωση του άρθρου 38 παρ. 3 του Νόμου 4497/2017 (ΦΕΚ Α' 171)όπως τροποποιήθηκε με τον ν. 4849/2021 άρθρο 4 περί δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας που χορηγείται από τον Δήμο μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων πωλητών (οι οποίοι δεν είναι αδειούχοι λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου).
 3. Άδεια επαγγελματία πωλητή βιομηχανικών ειδών σε λαϊκή αγορά & παραγωγική άδεια λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά & μεταποιημένα προϊόντα.
 4. Βιβλιάριο ή πιστοποιητικό υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων- ποτών.

Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στις εμποροπανηγύρεις θα κατατεθούν στο Τμήμα Εσόδων 1Ος όροφος,  (κ. Καραγιαννάκη, τηλ. 2132004595) ή ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Β. Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής που επιθυμούν τη βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας του, με τον ν. 4849/2021 υποβάλουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 1. Βεβαίωση ταμειακής μηχανής από το TAXIS ή βεβαίωση απαλλαγής από αρμόδια φορολογική αρχή.
 2. Βεβαίωση έναρξης δραστηριότητας από το TAXIS.
 3. Πιστοποιητικό Υγείας (εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων).
 4. Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου κατά περίπτωση.
 5. Άδεια διαμονής σε ισχύ, κατά περίπτωση.

Για την βεβαίωση μόνιμης κατοικίας απαιτείται:

 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για δημότες Δήμου Αγίας Παρασκευής),
 • Δηλωμένη στο TAXIS κατοικία, έδρα ή υποκατάστημα στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής ή λογαριασμό ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ στο όνομά τους.

Σημειώνεται με την βεβαίωση αυτή οι πωλητές μπορούν να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις & λοιπές οργανωμένες αγορές των Δήμων όλης της χώρας για το έτος 2024.

Κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλλει μία (1) αίτηση-υπεύθυνη δήλωση εντός της παραπάνω προθεσμίας. Τυχόν υποβολή δεύτερης αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης με διαφορετικό περιεχόμενο θα θεωρείται ως ανάκληση της πρώτης, η οποία θα παύει αμέσως να ισχύει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

α) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

     ΤΜΗΜΑ: ΕΣΟΔΩΝ

     ΑΡΜΟΔΙΑ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

     ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘ.: ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 415-417, Τ.Κ.:153 43

     ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213 2004595

     Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

β) Για τη χορήγηση βεβαίωσης δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου των  μόνιμων κατοίκων:

     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ: ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ ΠΟΘΗΤΟΣ

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2132004605

    Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software