Ένα νέο σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Ένα νέο σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, ενισχύουμε την προστασία και τη θωράκιση του πρασίνου της πόλης μας»

Ενισχύεται το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής μετά την παράδοση ενός νέου σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου πυροσβεστικού οχήματος από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), το οποίο διασφαλίστηκε από το πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης».

Το όχημα παραδόθηκε  στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και μέλους του ΔΣ του ΣΠΑΥ Γιάννη Μυλωνάκη σε ειδική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο πυροφυλάκιο «Πέτρινο» επί της Αν. Μεσογείου παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ευθύμιου Τάρλα, στελεχών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΣΠΑΥ.

Μαζί με το νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τεχνολογικός εξοπλισμός στο πλαίσιο του έργου “Smart Υμηττός” που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Σε δηλώσεις του ο κ. Μυλωνάκης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΠΑΥ για την πρωτοβουλία να μας προμηθεύσει με ένα νέο πυροσβεστικό όχημα, το οποίο μαζί με τα άλλα δύο που έχουμε ήδη ως Δήμος, θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη θωράκιση του πρασίνου της πόλης μας. Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου ως Δήμος είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και έχουμε εντατικοποιήσει τις  δράσεις πρόληψης, με στόχο να προστατεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βουνό μας, που είναι ένας σπάνιος πνεύμονας πρασίνου για όλους μας».

203A8213

203A8138

203A8146

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software