Συστάσεις ΕΟΔΥ με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων!

| Νέα του Δήμου
Συστάσεις ΕΟΔΥ με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Μετά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων λοιμώξεων του αναπνευστικού (SARS-CoV-2, Εποχική γρίπη κ.α.) και προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης στο σχολικό περιβάλλον σας γνωστοποιούμε το σχετικό έγγραφό με τις συστάσεις του  Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

Καλό θα ήταν να φροντίσουμε όλοι για την τήρηση αυτών των βασικών μέτρων αλλά και να συζητήσουμε με τα παιδιά μας γι αυτά (ειδικά με εκείνα που είναι μικρότερα σε ηλικία και φοιτούν σε παιδικούς σταθμούς ή/και νηπιαγωγεία).

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις σχολικές μονάδες προσχολικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία της πόλης μας ώστε να προβούμε σε άμεσες ενέργειες σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε εσάς και τους μαθητές της πόλης μας!

Κωνσταντίνος Γουργούλης

Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software