Με τεράστια επιτυχία η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στην Αγία Παρασκευή

| Νέα του Δήμου
Με τεράστια επιτυχία η συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη στην Αγία Παρασκευή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία του σπουδαίου τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής του κόσμου, Γιώργος Μαργαρίτης, είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της «πλούσιας» καριέρας του, ενθουσιάζοντας τους συνδημότες μας οι οποίοι κατέκλεισαν τον χώρο της πλατείας, χαρίζοντας στον σπουδαίο τραγουδιστή το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, καλωσόρισε τον Γιώργο Μαργαρίτη και τους συνεργάτες του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τόσο πριν την έναρξη της συναυλίας, όσο και μετά το τέλος της.

μαργαριτης800

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως η στήριξη του Πολιτισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής του Αρχής και είναι κάτι το οποίο επανέλαβε στην τοποθέτησή του και το βράδυ της Πέμπτης 31ης Αυγούστου.

Το παρών στην εκδήλωση, πέραν του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, έδωσαν: Οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής, κ.κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος , Λουκία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεχρής, Πολυτίμη Λεονάρδου, η Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο Γ.Γ. του Δήμου, Μάκης Χάρχαρος, οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Σάρκουλας, Ιωάννης Αργυρός, Νικόλαος Κωβαίος, Τίμος Κωστόπουλος, Νίκος Ζόμπολας, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Οικονόμου, Αλέξης Μουστόγιαννης, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρου, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Νίκος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος, Γιάννης Δερματάς, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Μάνια Βλαχογιάννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άννα Γάκη και Βάνα Νικολακοπούλου, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου, Γιώργος Λαζουράς, η Πρόεδρος του «ΑΡΓΩ», Γεωργία Πίσπα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους», Βασίλης Σαββίδης, η Αντιπρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Γιούλη Γεωργοπούλου, η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας, Δώρα Ρουμελιώτη και η Αντιπρόεδρος Β1 ΔΕΠ, Κατερίνα Τούτουζα.

μαργαριτης801

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά και συνεργασία της, στην όλη εκδήλωση, την Περιφέρεια Αττικής, που για μία ακόμα φορά στήριξε στην πράξη την πόλη μας.

Τη συναυλία παρουσίασε η κα. Γιάννα Αναστασιάδου, ενώ τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η κα. Μάνια Βλαχογιάννη και η κα. Ισμήνη Στάμου με την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας και Πρασίνου, αλλά και των κυρίων Κατερίνας Τσίγα, Φωτεινής Θεοδώρου, Σοφίας Γιαννάκη, Ειρήνης Πολίτου και Ναυσικάς Χόνδρου.        

μαργαριτης802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software