Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ιωάννου

| Νέα του Δήμου
Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ιωάννου

Υπογράφηκε χθες (Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2023) μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την εκτέλεση έργου με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 956.927,05 ευρώ, ενώ η αποπεράτωσή του υπολογίζεται εντός των επόμενων εννέα (9) μηνών.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει ένα ακόμα σπουδαίο έργο στην πόλη μας. Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την Αγία Παρασκευή.

Η πολύπαθη πλατεία του Άη Γιάννη θα αλλάξει ριζικά μορφή, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους να μπορούν να τη «ζήσουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί θα πραγματοποιηθούν εργασίες ως προς την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή της, έτσι ώστε να γίνει πιο φιλική προς τους χρήστες και το περιβάλλον, αλλά και απόλυτα λειτουργική για τους συμπολίτες μας με προβλήματα αναπηρίας. Επιπλέον θα προχωρήσουμε και στην ενεργειακή αναβάθμισή της, ενώ θα δημιουργηθεί και δεύτερη παιδική χαρά. Η μία θα είναι για παιδιά έως 7 ετών και η δεύτερη για παιδιά από 5 έως 12 ετών».

anaplasi agiou iwanno800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software