Έγκριση οριστικού αναδόχου του έργου αποπεράτωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

| Νέα του Δήμου
Έγκριση οριστικού αναδόχου του έργου αποπεράτωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα (03/05/2023) για την πόλη μας, καθώς στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο της αποπεράτωσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Ηπείρου και Μακεδονίας).

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει tο καλοκαίρι και να διαρκέσει περίπου 30 μήνες, ενώ το συνολικό του κόστος θα ανέλθει στα 4.030.147,93 ευρώ άνευ Φ.Π.Α.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τον αγώνα της για να κάνει πράξη όλες τις δεσμεύσεις της ώστε μέσω των έργων που πραγματοποιεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μετατρέποντας την Αγία Παρασκευή σε ένα πιο όμορφο και πιο σύγχρονο προάστιο.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, θέλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας που δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που στάθηκαν αρωγοί, αλλά και όλους όσους βοήθησαν από την πλευρά τους για να μπορέσει η πόλη μας να ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση ενός ακόμα σπουδαίου έργου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software