Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρόξενου της Τουρκίας Mustafa Somuncu στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρόξενου της Τουρκίας Mustafa Somuncu στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας Αθηνών-Πειραιώς Mustafa Somuncu ο οποίος, μεταξύ άλλων,  θέλησε να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες για τη βοήθεια των κατοίκων της πόλης μας, προς τους Τούρκους πολίτες που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023.  

Η εθιμοτυπική συνάντηση έλαβε χώρα σε εξαιρετικό και άκρως φιλικό κλίμα και ως σκοπό είχε την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο πλευρών, την ανταλλαγή απόψεων για θέματα πολιτισμού, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχολιάστηκαν και οι επικείμενες εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και τα βήματα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στη δημιουργία φιλικού κλίματος μεταξύ των δύο χωρών.  

tourkos epistoli

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο πλευρών, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής χάρισε στον Τούρκο Πρόξενο, ένα λεύκωμα με την ιστορία της Αγίας Παρασκευής, ενώ ο κ. Somuncu έδωσε στον κ. Ζορμπά, ένα κουτί σοκολατάκια και ένα ιταλικό κρασί,  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και όλους τους Έλληνες, για τη συγκινητική βοήθεια τους προς τον τουρκικό λαό που γνώρισε πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια των πρόσφατων φονικών σεισμών που «πλήγωσαν» Τουρκία και Συρία.

tourkos800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software