Απολογισμός έργου Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Απολογισμός έργου Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Χθες το πρωί (Τρίτη 28.03.2023), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του έργου του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών για το 2020-2021, παρουσία του Δημάρχου της πόλης και μέλος του Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε., κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά και της Υφυπουργού Υγείας, κας Ζωής Ράπτη.

Την παρουσίαση έκανε ο Πρόεδρος του Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε., κ. Δημήτρης Κόντης, ενώ μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, κ. Αργυρός Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Μάκης Χάρχαρος.

ekepsie800

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί σήμερα το Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε και όλους τους ανθρώπους που «τρέχουν» το κέντρο και μέσα από πολλή δουλειά και μεγάλες προσπάθειες έχουν καταφέρει τόσο σπουδαία πράγματα στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Ως γιατρός, αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου θέλω να σταθώ στον κομβικό ρόλο του ακόμα και στην σημερινή εποχή. Έναν ρόλο που αφορά κυρίως όλους τους συνανθρώπους μας οφείλουμε να τους παρέχουμε υπηρεσίες ψυχικής υγείας υψηλού επιπέδου. Υπηρεσίες πρόληψης και ψυχοθεραπείας, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης και χωρίς προκαταλήψεις.

ekepsie801

Όπως είπα και πριν έχει ήδη γίνει πολλή δουλειά αλλά πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη. Και είμαι σίγουρος ότι με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε να δούμε δε θα αργήσουν να έρθουν. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας, με ουσιαστικό τρόπο και ευελπιστώ ότι μέσω και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που σε λίγα χρόνια θα έχουμε στην πόλη μας, η συνεργασία μας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή και ακόμα πιο ουσιαστική».   

ekepsie802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software