Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του Πολιτισμού και του Αθλητισμού

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του Πολιτισμού και του Αθλητισμού

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 19 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ της πόλης μας, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Η σπουδαία  Ελληνίδα ηθοποιός, κα. Άννα Φόνσου, αλλά και ένας ακ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος, ο κ. Μίμης Δομάζος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δύο ιστορικά λευκώματα-ημερολόγια, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η κα. Φόνσου παρουσίασε αναλυτικά το σπουδαίο έργο της στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ο κ. Δομάζος παρουσίασε τη φιλοζωική του δράση, μέσω της Ακαδημία ποδοσφαίρου που διατηρεί.  Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και σε φιλοζωικούς συλλόγους υπό την επίβλεψη του κ. Δομάζου.

domazos fonsou800

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο πολιτισμό και τον αθλητισμό και δύο συμπολίτες μας. Ο λόγος για την κα. Γωγώ Αντζολετάκη και τον κ. Χρήστο Κορομηλά οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Ζορμπάς, στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή την εκδήλωση. Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με σπουδαίους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα μας, τόσο στον χώρο του πολιτισμού όσο και στον χώρο του αθλητισμού. Εμείς, ως Δήμος Αγίας Παρασκευής είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τόσο της κας Φόνσου και των ηθοποιών όσο και να στηρίξουμε τον «στρατηγό» του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην σπουδαία κοινωνική του δράση. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην κα. Αντζολετάκη και στον κ. Κορομηλά για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την πορεία τους στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού».

domazos zorbas800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software