Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά με τον Διοικητή Β ΤΤ Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Ξυνό Σωτήριο

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά με τον Διοικητή Β ΤΤ Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Ξυνό Σωτήριο

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί (Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023) στο γραφείο του τον Διοικητή Β ΤΤ Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Ξυνό Σωτήριο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς σημαντικά ζητήματα που αφορούν την οδική ασφάλεια των πολιτών, τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. αλλά και να εστιάσουν στα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης μας.

Ο κ. Διοικητής ήταν άριστος γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την Αγία Παρασκευή, έδειξε πλήρη κατανόηση στα προβλήματα που υπάρχουν και επέδειξε απόλυτη διάθεση συνεργασίας.

Μάλιστα, ο κ. Ζορμπάς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο αντρών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Διοικητή για την άψογη συνεργασία του και την πολύτιμη βοήθειά του παρά το γεγονός πως τα Αστυνομικά Τμήματα μαστίζονται από την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software