"100 χρόνια Μικρά Ασία, επέτειος μνήμης, ιστορίας & πολιτισμού"

| Νέα του Δήμου
"100 χρόνια Μικρά Ασία, επέτειος μνήμης, ιστορίας & πολιτισμού"

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας και στην αίθουσα «Καποδίστριας», πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής με τίτλο: «100 χρόνια Μικρά Ασία, επέτειος μνήμης, ιστορίας & πολιτισμού», σε ένα οδοιπορικό με μουσική, χορό και αφήγηση, αφιερωμένο στη Μικρά Ασία (1922 – 2022).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορευτική ομάδα, η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου, καθώς και η διακεκριμένη συγγραφέας Λίλη Λαμπρέλλη. Ενώνοντας το ταλέντο τους μας ταξίδεψαν  στη Μικρά Ασία κρατώντας αναμμένο το φυτίλι της μνήμης. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν μέσα από την τέχνη το λαμπρό αυτόν τόπο που είναι αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής κληρονομιάς και ιστορίας

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη τη μαθητική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής! Διοίκηση, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς συνεργάστηκαν αρμονικά και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Τα μεγαλύτερα μπράβο όμως πηγαίνουν στην κα Δαγαλάκη που ήταν υπεύθυνη της χορωδίας/ορχήστρας και στην κα Σιούντρη που επιμελήθηκε των χορών!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Διονύσης Λέκκας και ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software