Ενημέρωση για βλάβες στον Δημοτικό φωτισμό

| Νέα του Δήμου
Ενημέρωση για βλάβες στον Δημοτικό φωτισμό

Ενημερώνουμε τους κατοίκους, ότι στις περιοχές του Τσακού και της Νέας Ζωής, έχει παρουσιαστεί εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο του Δημοτικού φωτισμού, με αποτέλεσμα σε άλλες οδούς να μην ανάβουν οι λαμπτήρες και σε άλλες να παραμένουν συνεχώς αναμμένοι.

Η βλάβη είναι αρμοδιότητας της ΔΕΔΔΗΕ, η οποία έχει ενημερωθεί επισήμως από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με τον Δήμαρχο προσωπικά να πιέζει προς την κατεύθυνση της λύσης του προβλήματος το ταχύτερο δυνατόν.

Στην τελευταία επικοινωνία του Δημάρχου,  με  Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Ζορμπάς ενημερώθηκε πως αναμένεται να υπάρξει οριστική επίλυση του προβλήματος μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο αύριο.

Τέλος, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους κατοίκους οι οποίοι παρατηρούν ανάλογα προβλήματα να ενημερώνουν τον Δήμο προκειμένου να η Δημοτική Αρχή να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την άμεση επίλυσή τους.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software