Κακοκαιρία “Barbara”, πληροφορίες για τους κατοίκους

| Νέα του Δήμου
Κακοκαιρία “Barbara”, πληροφορίες για τους κατοίκους

Ενημερώνουμε τους κατοίκους για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, για την πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Από τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου, μηχανήματα του Δήμου έριξαν 40 περίπου τόνους αλάτι σε κεντρικές οδούς όλων των συνοικιών της πόλης. Υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποσότητα ακόμη, για να χρησιμοποιηθεί αν απαιτηθεί.

Δεκαπέντε περίπου τόνοι αλατιού, σε σάκους των 25 κιλών, παραλήφθηκαν από κατοίκους, από τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί.

Εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης και βρίσκονται σε ετοιμότητα να χρησιμοποιηθούν, εφόσον χρειαστεί.

Το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας και άλλων Υπηρεσιών, βρίσκεται σε ετοιμότητα για ο,τιδήποτε χρειαστεί.

Υπενθυμίζουμε στους κατοίκους τα παρακάτω:

-Αλάτι διατίθεται στο Πάρκο “Σταύρος Κώτσης”, για όποιον κάτοικο επιθυμεί, για χρήση στα πεζοδρόμια και στις εισόδους των υπογείων χώρων στάθμευσης.

-Τα τηλέφωνα του Δήμου, στα οποία μπορούν οι κάτοικοι να απευθύνονται σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος, είναι: 2132004500, 2132004501, 2132004502, 2132004533.

-Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις με αυτοκίνητο, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων του Δήμου. Σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης κίνησης με το αυτοκίνητό σας, να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software