Βράβευση Δήμου Αγίας Παρασκευής στους επιτυχόντες μαθητές της πόλης

| Νέα του Δήμου
Βράβευση Δήμου Αγίας Παρασκευής στους επιτυχόντες μαθητές της πόλης

Την Τρίτη 03-01-2023 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο 1ου & 2ου ΕΠΑΛ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε μια σεμνή και όμορφη τελετή συνεχάρη με αυτόν τον τρόπο γονείς και μαθητές για την προσπάθεια τους και την εκπαιδευτική τους επιτυχία.

vravefsi 800

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν βραβεύσεις στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρσκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ι. Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νίκη των Πολιτών” και πρώην Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή” κ. Γ. Οικονόμου, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε” κ. Ι. Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δ. Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος ΚΕΠ, Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Αργυρός Ιωάννης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας κ. Ν. Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου μας κ. Ν. Ζόμπολας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Π. Γκόνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Διακογιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Δ/ντης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής κ. Ι. Λογοθέτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κ. Τσιαμπάς, ο Δ/ντης του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ντάβος Κ., η Δ/ντρια του 2ου ΕΠΑΛ κα Ρίζου Β., η κα. Χαιρέτη Στελίνα – Ειδική Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της πόλης μας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κ. Γουργούλης, ο Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας κ. Σ. Καπέλας και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θ. Μπουρλιάσκος.

vravefsi 801

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και όμορφη συνέχεια στη ζωή τους.

vravefsi 802

*Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φούρνο "ΒΕΝΕΤΗ" (Αγίου Ιωάννου 26) και τον κ. Βασίλη Μήτσο για τη στήριξη της όλης εκδήλωσης. 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software