Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για τον καύσωνα

| Νέα του Δήμου
Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για τον καύσωνα

Για την προστασία των δημοτών από την ακραία ζέστη, την οποία προβλέπει για τις επόμενες ημέρες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως  σήμερα (Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022), αλλά και αύριο (Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022) θα παραμείνουν ανοικτές τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες.

Αναλυτικά οι αίθουσες:

  • Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Λ. Μεσογείων 415-417)
  • Α΄ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής (Γούναρη 30)
  • Β’ ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής (Μπουμπουλίνας 15)

Παράλληλα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την επικράτηση των υψηλών θερμοκρασιών και από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικά, οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί , ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software