Συνάντηση του Προέδρου της Σ.Ε.Δ.Ε. με τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Υ.

| Νέα του Δήμου
Συνάντηση του Προέδρου της Σ.Ε.Δ.Ε. με τον Πρόεδρο της Ο.Σ.Υ.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, κ. Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, με επιστολή του προς την εταιρεία «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.» είχε αιτηθεί τον δανεισμό ενός οικίσκου-σταθμαρχείου για την προσωρινή στέγαση της φύλακα του Ειδικού Σχολείου ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Αγίας Παρασκευής.

Αίτημα το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό από τον Πρόεδρο της εταιρίας, κ. Βασίλη Ξυπολύτα, τόσο μάλιστα για την ανακαίνιση του οικίσκου-σταθμαρχείου όσο και για τη μεταφορά του, αλλά και την τοποθέτησή του στον προβλεπόμενο χώρο.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Δ.Ε είχε συνάντηση με τον κ. Ξυπολύτα, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχαριστίες τόσο του ιδίου, όσο και του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Σχολικής Επιτροπής, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και λεπτομέρειες για την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μπουρλιάσκος δήλωσε «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Ξυπολυτά και να του μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου της πόλης μας, κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά και τις δικές μου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του καταθέσαμε. Πραγματικά τόσο ο κ. Ξυπολυτάς όσο και οι συνεργάτες του έδειξαν άμεσα τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την πόλη μας και να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται από την Δημοτική Αρχή και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων συνθηκών στις σχολικές μας εγκαταστάσεις, τόσο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας».

bourliaskos osi 800   

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software