«Τα μαγικά μαξιλάρια»… μάγεψαν μικρούς και μεγάλους

| Νέα του Δήμου
«Τα μαγικά μαξιλάρια»… μάγεψαν μικρούς και μεγάλους

Χαρά , πλατιά χαμόγελα, ενθουσιασμό και συγκίνηση μας χάρισε  η παράσταση «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» του Ευγένιου Τριβιζά  που ανέβασε χθες  το ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΑΜΕΑ  στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου της οδού Νεαπόλεως.

Οι πρωταγωνιστές  του Μουσικοκινητικού  Εργαστηρίου ΑΜΕΑ μας ταξίδεψαν στη μακρινή  Ουρανούπολη και  μας απέδειξαν περίτρανα  ότι η ελπίδα και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.

amea800

Ήταν μια μοναδική παράσταση που όλοι καταχειροκροτήσαμε και χαρήκαμε πραγματικά.

Διασκευή-διδασκαλία-σκηνοθεσία: Μαρία Καλογεροπούλου

Σκηνικά: Μιχάλης Καλογεράκης

 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ: Λαμπρινή Γιαννικοπούλου

ΑΡΠΑΤΙΛΑΟΣ: Μάριος Τσέρτος

ΤΙΛΙΑ : Δέσποινα Λιβανού Πανουσοπούλου

ΒΟΥΛΗΜΙΑ : Στέλλα Αλεξίου

ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑ ΒΡΙΣΕΛΙΕ: Κατερίνα Τσαφαρά

ΕΡΓΑΤΕΣ&ΜΑΘΗΤΕΣ: Νίκος Βουκελάτος, Αλέκα Μητσοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριλένα Ράλλη, Κατερίνα Καλαφάτη, Σοφία Κλιβανοπούλου

ΔΑΣΚΑΛΑ: Ελένη Βερτοπούλου

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑΣ: Έφη Ματαρά, Χριστίνα Μούκα

amea802

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης  Ζορμπάς , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Ντούσκος Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Νίκος Ζόμπολας, η Πρόεδρος του ΔΣ Ευπρέπεια Καψοκεφάλου,η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη,  ο επικεφαλής της « Νίκης των Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος , ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» Γιώργος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δερματάς, οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, γονείς και πολύς  κόσμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ανακοίνωσε την άμεση (μέχρι τις 20 Ιουλίου) δημοπράτηση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), ένα σημαντικό έργο στην  πόλη μας , που χαροποίησε ιδιαιτέρως γονείς και παιδιά .

amea803

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software