Η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου άνοιξε τις πύλες της στο «ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

| Νέα του Δήμου
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου άνοιξε τις πύλες της στο «ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Η αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  - Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου άνοιξε τις πόρτες της στην έκθεση ζωγραφικής του Κέντρου Γυναίκας  της πόλης μας το απόγευμα της  Παρασκευής  3 Ιουνίου. 

Οι γυναίκες της ομάδας ζωγραφικής του Κέντρου κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών με τα έργα τους, τις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποίησαν και με τη θεματική τους που, ως επί το πλείστον, αναφέρεται στη διάσταση του φύλου.

ginaikes800

Την έκθεση επιμελήθηκε ο καθηγητής ζωγραφικής Μιχάλης Καλογεράκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας: 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ

ginaikes801

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Ντούσκος Κωβαίος, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη  , οι επικεφαλής της δημοτικών παρατάξεων “ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» και «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»  Γιάννης Σταθόπουλος και Γιάννης Μυλωνάκης αντίστοιχα και πολλοί ακόμα επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια πτυχή των έργων και των ταλέντων των γυναικών που συμμετέχουν στο «Κέντρο Γυναίκας».

ginaikes802

ginaikes804

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software