«Η “μάχη” των Πανελληνίων ξεκινάει, όλη η ζωή είναι μπροστά σας»

| Νέα του Δήμου
«Η “μάχη” των Πανελληνίων ξεκινάει, όλη η ζωή είναι μπροστά σας»

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις ξεκίνησαν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Διονύσης Λέκκας, στέλνει το δικό του μήνυμα στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λέκκα:

«Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ο πραγματικός… αγώνας τώρα αρχίζει.

Οι τελειόφοιτοί μας μετά από μία πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του κορονοϊού, αλλά και τις δυσκολίες της τελευταίας χρονιάς του Λυκείου, καλούνται να κάνουν το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα προς τα όνειρά τους.

Η «μάχη» τους στις φετινές Πανελλήνιες θα είναι δύσκολη, αλλά δε θα είναι άνιση. Τα παιδιά μας είναι άριστα προετοιμασμένα από τους εξαιρετικούς καθηγητές τους, απολαμβάνουν  τη στήριξη της οικογένειάς και ξέρουν ότι είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό, είτε αρνητικό οι ευκαιρίες και η ζωή δε σταματούν στις Πανελλήνιες.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όλες τις οικογένειες που αυτές τις ημέρες θα ζουν με το άγχος, την αγωνία και το καρδιοχτύπι των Πανελληνίων Εξετάσεων».  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software