Υπεγράφη η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων και πλατειών

| Νέα του Δήμου
Υπεγράφη η σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων και πλατειών

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση που, θα ωφελήσει άμεσα την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης μας, προχώρησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. 

Χθες, Πέμπτη 12.05.2022, υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση των κάτωθι πλατειών της πόλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Σάρκουλα, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιώργου Παπαγεωργίου και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Γιώργου Μπαμπουκλή.

*Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής

*Πλατεία Αγίας Τριάδος

*Πλατεία Μικράς Ασίας (πρώην Αρκαδίου)

*Πλατεία Μελίνας Μερκούρη

*Πλατεία Τσακού

energeiaki plateia 800

Σκοπός της παρέμβασης αυτής, που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι (6) μήνες,  είναι η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση των πλατειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και η εγκατάσταση και υλοποίηση ενός σύγχρονου, έξυπνου συστήματος τηλεδιαχείρισης φωτιστικών σωμάτων LED.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως, όλα τα φωτιστικά σώματα τύπου κορυφής θα ενταχθούν σε έξυπνο σύστημα τηλεδιαχείρισης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος του φωτισμού των εν λόγω πλατειών εξ’ αποστάσεως.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλης Σάρκουλας, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που προχωρήσαμε στην υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης. Με την κίνησή μας αυτή θέλουμε και θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να έρθει η πόλη και οι πολίτες ακόμα πιο κοντά στην νέα ψηφιακή εποχή.  Κάτι άλλωστε που αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους της παρούσας Δημοτικής Αρχής».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software