Οι Αγιοπαρασκευιώτες έγιναν… νονοί!

| Νέα του Δήμου
Οι Αγιοπαρασκευιώτες έγιναν… νονοί!

Το πρωινό του Σαββάτου, 9 Απριλίου 2022, ήταν ξεχωριστό. Για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, απέδειξαν τις ευαισθησίες τους και στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό όλων των παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», αλλά και 50 ακόμα Δήμου της Αττικής διοργάνωσαν δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών δώρων για όλα τα παιδιά. Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων κατοίκων της πόλης μας ήταν συγκινητική.

Και αυτή τη φορά οι δημότες της Αγίας Παρασκευής έδωσαν το παρών σε μια δράση που είχε στόχο να μοιράσει… χαμόγελα και ελπίδα σε όλα τα παιδιά αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και όλους τους συνδημότες μας που έδωσαν το παρών και συνέδραμα για το καλό όλων των παιδιών μας.

oloi mazi boroume 800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software