Ξεκινάει και πάλι το πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη

| Νέα του Δήμου
Ξεκινάει και πάλι το πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  λειτουργεί και πάλι το  πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Στόχος του Προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο -πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Το Πρόγραμμα μεταφοράς Φοιτητών, θα εφαρμοστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα και αργίες.

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται με πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα φέρει την ένδειξη  Αγ παρασκευή – Πανεπιστημιούπολη και θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: 

Αφετηρία στις 7:45 από το σταθμό οχημάτων του Δήμου(Γκαράζ) στην οδό Παναγούλη.

Κατεύθυνση προς Παπαρηγοπούλου όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ)  Χίου  Δερβενακίων, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη στάση (ΣΤΑΣΗ ΣΙΦΝΟΥ)  Σουλίου, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΣΟΥΛΙΟΥ)  Χαλανδρίου  Κεντρική Πλατεία, θα πραγματοποιηθεί τέταρτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CINE ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ)  Αγίου Ιωάννου  Πάνω Πλατεία Αι Γιάννη  Τασσοπούλου όπου θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη στάση (ΣΤΑΣΗ 9Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)  Ειρήνης  Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί έκτη και έβδομη στάσεις (ΣΤΑΣΗ 7Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ 5Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)  Πατρ. Γρηγορίου  Ελ. Βενιζέλου θα πραγματοποιηθούν όγδοη και ένατη στάσεις( ΣΤΑΣΗ 3Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ 2Η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ) Ηπείρου  θα πραγματοποιηθεί η δέκατη στάση (ΣΤΑΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ)  Μεσογείων τελευταία στάση (ΣΤΑΣΗ ΤΟΜΠΡΑ)  τελικός Προορισμός Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όπου εντός θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 4 στάσεις.

Επίσης το λεωφορείο  το πρωί θα κάνει στάση στην πύλη του πολυτεχνείου επί της Κατεχάκη  και το απόγευμα στην στάση του μετρό της Κατεχάκη.

Για την επιστροφή το πούλμαν, θα πραγματοποιεί την αντίστροφη διαδρομή και στάσεις. Ως  ώρα επιστροφής από την Πανεπιστημιούπολη ορίζεται  η 18:00 μμ  με σημείο συγκέντρωσης την κεντρική πύλη και στην συνέχεια θα κάνει στάση στη στάση μετρό Κατεχάκη.

Στην παραπάνω διαδρομή, λόγω του ότι, κάθε Τρίτη γίνεται Λαϊκή στην περιοχή του  Κοντοπεύκου, δεν θα πραγματοποιείται η κατεύθυνση Παπαρηγοπούλου προς Χίου και Δερβενακίων. Η διαδρομή σε αυτό το σημείο κάθε Τρίτη θα διαφοροποιείται ως εξής:

 Αφετηρία στις 7:45 από το σταθμό οχημάτων του Δήμου(Γκαράζ) στην οδό Παναγούλη με κατεύθυνση προς  την οδό Αγίας Τριάδος   όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στάση (ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ  ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΣΕΜΕΔΑΚΙ»)    Μεσογείων όπου θα πραγματοποιηθεί στάση  (ΣΤΑΣΗ ΙΚΑ) Κεντρική Πλατεία και στη συνέχεια θα ακολουθείται  η διαδρομή και οι στάσεις όπως είναι ορισμένα παραπάνω.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132004568-601 και στο mail του Τμήματος Παιδείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

                                                                                                                                                                                                                

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software