Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του ουκρανικού λαού

| Νέα του Δήμου
Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του ουκρανικού λαού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που διοργάνωσε το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», με την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και 12 Δήμων , συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η ανταπόκριση των δημοτών της πόλης μας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών, από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα (Τρίτη, 08.03.2022) βρέθηκαν στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής για να προσφέρουν φάρμακα, κουβέρτες, υπνόσακους, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές και πολλά άλλα που έχει ανάγκη ο ουκρανικός λαός που την τελευταία περίοδο βιώνει μια ανεπανάληπτη τραγωδία, έπειτα από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων.

oukrania801

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι δημότες της πόλης, έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν το κοινωνικό τους πρόσωπο και τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και θα συνεχίσουν να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό όλων των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

oukrania802

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα σε όλο τον κόσμο που θέλησε να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία.

Η κίνηση αυτή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής είναι ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστούμε ότι η εποχή που βιώνουμε μόνο εύκολη δεν είναι. Και όμως. Ήρθαν στο Δημαρχείο, προσέφερε ο καθένας ότι μπορούσε και λίγο λίγο φτάσαμε στο σημείο να γεμίσουμε τα φορτηγά της Περιφέρειας και να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην βοήθεια που θα αποσταλεί στον Ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται.

oukrania803

Βεβαίως, θα πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνδιοργανωτές της δράσης αυτής. Την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τους δήμους και τους δημότες που συμμετείχαν και φυσικά το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που για μία ακόμα φορά έκανε την αρχή».

oukrania804

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software