Να κάνουμε τον καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

| Νέα του Δήμου
Να κάνουμε τον καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

Το Κέντρο Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική Εκστρατεία για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου που πραγματοποιούν τα ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- ΕΔΔΥΠΠΥ (μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) .

Βασικό μέλημα του ΚΕΠ Υγείας είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας όλων των πολιτών ανεξαρτήτου, ηλικίας, οικονομικής ευμάρειας και ασφαλιστικής ικανότητας. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών.

Ο έλεγχος θα γίνεται σε συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα, που έχουν ενταχθεί ως Πάροχοι Υγείας για την εκστρατεία, με τιμή έως 3€.Ανασφάλιστοι και άποροι θα εξυπηρετούνται δωρεάν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 210 6547700.Eνημερώνουμε επίσης ότι η Βιοιατρική Αγ Παρασκευής (Μεσογείων 384)έχει ενταχθεί ως Πάροχος Υγείας για την εκστρατεία και μπορείτε να επικοινωνείτε για να κάνετε την εξέταση .

Τηλ.:210 6007006,

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 06:00-22:00 και Σάββατο 06:00-16:00.

cancer800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software