«Ευχαριστώ την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και τον κ. Μυλωνάκη»

| Νέα του Δήμου
«Ευχαριστώ την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και τον κ. Μυλωνάκη»

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς εξέδωσε την κάτωθι ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Από τη Δευτέρα το πρωί το σύνολο των δυνάμεων του Δήμου μας έχει ριχτεί στη «μάχη» για να μπορέσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την μεγάλη κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ» που έπληξε την Αττική αλλά και την χώρα μας γενικότερα.

Σε μια τέτοια στιγμή το καλύτερο για τον Δήμο μας θα ήταν να είμαστε όλοι ενωμένοι. Και όχι να ξεκινήσουν οι αλληλοκατηγορίες και το πινγκ-πονγκ ευθυνών, όπως έχει γίνει από την πλευρά των περισσότερων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Για τον λόγο αυτό δε μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ- Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής» και τον επικεφαλής της, κ. Γιάννη Μυλωνάκη, ο οποίος στέκεται εμπράκτως στο πλευρό της πόλης καθότι μου ανακοίνωσε πως διέθεσε στις Υπηρεσίες του Δήμου ένα μηχάνημα Bobcat του οποίου τα έξοδα εκμίσθωσης ανέλαβε η παράταξή «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» για τις επόμενες δύο ημέρες. Κάτι που  θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου μας».

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software