Μέτρα για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας

| Νέα του Δήμου
Μέτρα για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας

Όπως όλα δείχνουν από αύριο Παρασκευή (21/01/2022) αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας η κακοκαιρία «Ελπίδα» με κύριο χαρακτηριστικό της το πολύ κρύο και τις έντονες χιονοπτώσεις ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των μετεωρολόγων η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα γίνει αισθητή από αύριο το βράδυ καθώς θα κινείται από το μεσημέρι και με κατεύθυνση από βορρά προς νότο.

Για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, έχει προμηθευτεί 70 τόνους αλάτι με τη διάθεση να γίνεται σήμερα (Πέμπτη 20/01/20222) και αύριο (Παρασκευή 21/01/2022) από το Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»  από τις 9 πμ, μέχρι τις 14:00 μμ.

Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (22 και 23 Ιανουαρίου) παρουσιαστεί επιδείνωση του καιρού και υπάρξουν προβλήματα το προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, θα είναι σε ετοιμότητα σε 24ώρη βάση. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πολιτικής προστασίας στο τηλέφωνο: 210-6084614.

Επίσης, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7 πμ το πρωί μέχρι τις 19:00 μμ το απόγευμα ως χώρος παροχής θαλπωρής, προστασίας και φροντίδας από το ψύχος και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software