Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αποχαιρετά έναν πραγματικό φίλο

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αποχαιρετά έναν πραγματικό φίλο

Ο Μιχάλης Παυλίδης άφησε σήμερα (11/01/2022) την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την πόλη της Γεροσκήπου. Ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου (με την οποία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει προχωρήσει σε αδελφοποίηση) απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών, αφήνοντας πίσω του «πλούσια» κληρονομιά στην πολιτική ζωή της πόλης που τον ανέδειξε και την ανέδειξε.

«Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας πραγματικός φίλος της Αγίας Παρασκευής. Ένας πολιτικός άντρας που είχε αφοσιωθεί στην αποστολή του. Που είχε αφοσιωθεί στο να κάνει την πόλη του καλύτερη» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Ο Μιχάλης Παυλίδης υπήρξε ένας πραγματικός κύριος εντός και εκτός πολιτικού στίβου. Ήταν ένας πολύ καλός φίλος της Αγίας Παρασκευής και όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να τον ζήσουμε θα τον θυμόμαστε για πάντα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Παυλίδης

Ο Μιχάλης Παυλίδης γεννήθηκε στη Γεροσκήπου στις 28 Ιανουαρίου 1955. Φοίτησε στη σχολή Δοξιάδη στην Αθήνα στο τμήμα Εργοδηγών Δομικών Έργων. Ακολούθως, φοίτησε στο Princeton College στην Αγγλία. Ήταν επιχειρηματίας, μέτοχος και τεχνικός διευθυντής σε εταιρεία ανάπτυξης γης και κατασκευής κτηρίων. Διετέλεσε ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Γεροσκήπου. Στις Δημοτικές εκλογές του 2011 εξελέγη Δήμαρχος Γεροσκήπου και επανεξελέγη στις Δημοτικές εκλογές του 2016.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software