Συγκινητική προσφορά των δημοτών της Αγίας Παρασκευής για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

| Νέα του Δήμου
Συγκινητική προσφορά των δημοτών της Αγίας Παρασκευής για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για τη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη αυτές τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι δημότες της Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο το πρωί (18/12/21) έδωσαν το παρών στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας και προσέφεραν τα δώρα τους έτσι ώστε όλα τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν όπως τους αξίζει αυτή την εορταστική περίοδο.

oloi mazi christmas801

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Νικόλαος Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, κ. Νίκος Ζόμπολας, ενώ τη δική του προσφορά κατέθεσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο της πόλης.

Η συνολική προσφορά των δημοτών της πόλης μας άγγιξε τις 50 κούτες με παιχνίδια και βιβλία που θα χαρίσουν αμέτρητα γέλια και μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που το βράδυ της παραμονής θα πάρουν στα χέρια τους το δώρο των Χριστουγέννων.  

oloi mazi christmas802

«Ευχαριστώ το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” όλους τους δημότες και τους εθελοντές»

Με την ολοκλήρωση της δράσης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς τόνισε:

«Είμαι πραγματικά περήφανος για το πώς ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής αγκάλιασε αυτή τη δράση που έχει ως στόχο να κάνει όλα τα παιδιά να χαμογελάσουν αυτά τα Χριστούγεννα. Μπορεί να διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή, από πολλές απόψεις, αλλά για μία ακόμα φορά οι συμπολίτες μας έδειξαν τις ευαισθησίες τους. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν μεγάλο όγκο παιχνιδιών και δώρων και ελπίζω ότι βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για να πετύχει αυτή η δράση. Στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, στον κόσμο που αψήφησε τις κάκιστες καιρικές συνθήκες και κατέθεσε την προσφορά του, στον φίλο μου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κουμουτσάκο που ήταν για μία ακόμα φορά δίπλα μας, αλλά και σε όλους τους Εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μας και έκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια σπουδαία δράση.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, χαμόγελα και ευτυχία».  

oloi mazi christmas803

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software