«Μιλώντας με τα παιδιά μας…»

| Νέα του Δήμου
«Μιλώντας με τα παιδιά μας…»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για μία ακόμα φορά στέκεται, εμπράκτως, στο πλευρό της νεολαίας και υπενθυμίζει σε όλους  πως θα είναι συνεχώς δίπλα στους νέους για να τους διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα όσο το δυνατόν πιο ευοίωνο «αύριο».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μέσω της «Αντιδημαρχίας Νεολαίας» και της «Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής», σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ», διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 ομιλία-συζήτηση με θέμα:

«Μιλώντας με τα παιδιά μας, μέσα από τις συγκρούσεις της εφηβείας, για την ταυτότητα, την ικανότητα και τις αναγκαίες, αμοιβαίες αλλαγές στη ζωή μας».

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής (Παπαφλέσσα 17), θα είναι ο Δρ Χάρης Καραμπέτσος. Ο Δρ Καραμπέτσος είναι Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Επιστημονικός Διευθυντή του «Αργώ».

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για τα θέματα ψυχικής υγείας κα Ζωή Ράπτη.    

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software