Αναλυτική παρουσίαση της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

| Νέα του Δήμου
Αναλυτική παρουσίαση της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης»

Στο συνεδριακό χώρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, ο δήμος μας προχώρησε στην αναλυτική παρουσίαση του της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Κεχρής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας ου Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, οι επικεφαλείς των παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θέλοντας να επικοινωνήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας την παρουσίαση της Μελέτης Χωροθέτησης Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» παραθέτει σε όλους λεπτομερώς την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ της πόλης μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software