Η αναλυτική παρουσίαση του Σχεδίου Γενικής Διάταξης του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων

| Νέα του Δήμου
Η αναλυτική παρουσίαση του Σχεδίου Γενικής Διάταξης του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στο συνεδριακό χώρο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής, ο δήμος μας προσχώρησε στην παρουσίαση του Σχεδίου Γενικής Διάταξης (Master Plan) του Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή των Πευκακίων.

Η διάταξη που παρουσιάστηκε από την αρμόδια εταιρεία  προέκυψε έπειτα από τετράμηνη διαβούλευση στην οποία έλαβαν μέρος  αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, πολιτιστικοί φορείς και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζωή Ράπτη, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα. Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και οι επικεφαλείς των Δημοτικών μας παρατάξεων, Αντιδήμαρχοι του Δήμου και μεγάλος αριθμός δημοτών της πόλης μας.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θέλοντας να επικοινωνήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας την παρουσίαση του Σχεδίου Γενικής Διάταξης του Αθλητικού Κέντρου, παραθέτει σε όλους λεπτομερώς την παρουσίαση που έγινε το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (MASTER PLAN)

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software