Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στους πυρόπληκτους της Εύβοιας ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στους πυρόπληκτους της Εύβοιας ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Για μία ακόμα φορά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι δημότες της πόλης μας επέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έπειτα από κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους των χωριών της βόρειας Εύβοιας, η ανταπόκριση των πολιτών αλλά και των επιχειρηματιών της πόλης  ήταν συγκινητική.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παραδόθηκαν το πρωί του Σαββάτου (28.08.2021) από τον ίδιο τον Δήμαρχο της πόλης,  κ. Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος συνοδευόμενος από υπαλλήλους του Δήμου, βρέθηκε στο χωριό Παπάδες και παρέδωσε τα τρόφιμα στον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Αντωνίου.

Στόχος της δράσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχασαν τις περιουσίες τους και επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software