Ολοκληρώνεται η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για βοήθεια στους πυρόπληκτους

| Νέα του Δήμου
Ολοκληρώνεται η δράση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Η ανταπόκριση των δημοτών της πόλης μας στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής, για συγκέντρωση βοήθειας προς τους πυρόπληκτους των χωριών της βόρειας Εύβοιας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής για μία ακόμα φορά επέδειξαν στον μέγιστο βαθμό την κοινωνική τους ευαισθησία και πολλοί από εκείνους ακόμα και από το υστέρημά τους προσέφεραν βοήθεια στους συνανθρώπους μας,  που έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές του προηγούμενου διαστήματος.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, έπειτα και από ενημέρωση που δέχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, ενημερώνει πως η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους, αν και θα συνεχιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ολοκληρωθεί απόψε (η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει ανοικτή και το απόγευμα από τις 17:00 μέχρι τις 20:00).

Και αυτό γιατί τα είδη που έχουν συγκεντρωθεί έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική πρόβλεψη με τις ανάγκες των κατοίκων των χωριών της βόρειας Εύβοιας να έχουν καλυφθεί προς ώρας, σε πολύ μεγάλο βαθμό.

drasi voitheia801

Παρ’ όλα αυτά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν θα σταματήσει να βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Η Δημοτική Αρχή με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες θα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας προκειμένου αν τους ζητηθεί να είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , ευχαριστούν όλους τους κατοίκους της πόλης μας που σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, στάθηκαν αρωγοί στη δράση του Δήμου και συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να ανακουφιστούν σε μεγάλο βαθμό άνθρωποι που βίωσαν και βιώνουν ακόμα τον την τραγωδία των καταστροφικών πυρκαγιών.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως οι πυρόπληκτοι των χωριών της βόρειας Εύβοιας έχουν κάνει γνωστό πως χρειάζονται βοήθεια σε οικοδομικά υλικά και λάστιχα αυτοκινήτων. Όσοι δημότες της πόλης μας επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να επικοινωνούν με την Περιφέρεια Αττικής στο τηλέφωνο της Περιφέρειας Αττικής: 213-2100636.

drasi voitheia802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software