Πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση του τόξου της πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Μεσογείων

| Νέα του Δήμου
Πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση του τόξου της πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Μεσογείων

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής της πεζογέφυρας που θα ενώνει την οδό Ευαγγελιστρίας με την πλατεία Πέτρουλα,  στη Λεωφόρο Μεσογείων, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Μετά την τοποθέτηση του καταστρώματος της πεζογέφυρας (στις 06.07.2021), την Παρασκευή το βράδυ (16.07.2021) η Λεωφόρος Μεσογείων έκλεισε εκ νέου προκειμένου να γίνει το δεύτερο σημαντικότερο βήμα της κατασκευής αυτού του πολύ σημαντικού έργου.

pezogefira toxa 802

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν  και τοποθετήθηκαν στο κατάστρωμα της πεζογέφυρας τα τμήματα που αποτελούν τα τόξα, με το σκηνικό να είναι άκρως εντυπωσιακό και τις εργασίες να εκτελούνται χωρίς κανένα πρόβλημα.   

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλη Σάρκουλα, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου.

pezogefira toxa 800

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Η ολοκλήρωση της κατασκευής της πεζογέφυρας είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο και για την Περιφέρεια Αττικής αλλά και για την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Ο Περιφερειάρχης, ο κ. Πατούλης έχει θέσει ως έναν από τους μεγάλους στόχους την οδική ασφάλεια των πολιτών και σε αυτό το δρόμο κινούμαστε όλοι. Η Αγία Παρασκευή έχει πάρει έργα και θα πάρει και άλλα και αυτό έχει να κάνει και με την  εξαιρετική μεταξύ μας συνεργασία».  

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής είπε: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για την όλη μας ολοκληρώνεται και θέλω να ευχαριστήσω  την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη τον κ. Πατούλη, για τη συνεργασία  αλλά και για τη βοήθεια που παρέχει στην πόλη μας.

Τώρα ο μεγάλος μας στόχος, τον οποίο έχουμε θέσει με τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, στον κ. Περιφερειάρχη, και είναι θετικός, είναι η υπογεοποίηση της Λεωφόρου Μεσογείων. Ένα μεγάλο έργο που θα βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών μας».  

pezogefira toxa 803

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software