Ενημέρωση Δήμου Αγίας Παρασκευής σχετικά με τον καθαρισμό οικοπέδων λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

| Νέα του Δήμου
Ενημέρωση Δήμου Αγίας Παρασκευής σχετικά με τον καθαρισμό οικοπέδων λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Πολιτική Προστασία ενημερώνει τους δημότες ότι οφείλουν να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους από χόρτα και εύφλεκτα υλικά λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

Η υποχρέωση καθαρισμού των οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες προκύπτει από την υπ’ αριθμόν  4/2012 πυροσβεστική διάταξη (ΦΕΚ Β’ 1346/25.4.2012).

Προ ενός μηνός έχουν σταλεί στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων 300 ενημερωτικές επιστολές, από την Πολιτική Προστασία, αναφορικά με το θέμα των καθαρισμών.

Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως οι ιδιοκτήτες θα τίθενται  αντιμέτωποι με τις σχετικές ποινικές διαδικασίες και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Από αύριο Πέμπτη (15.07.2021) ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα παρέμβει αυτοβούλως στον καθαρισμό όσων οικοπέδων δεν έχουν καθαριστεί και παράλληλα θα καταλογίσει στους ιδιοκτήτες τους το σχετικό πρόστιμο αλλά και τη δαπάνη καθαρισμού.

Για πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, τηλ: 210-6084614.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software