Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε 742 ελέγχους

| Νέα του Δήμου
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 22 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε 742 ελέγχους

Με μεγάλη προσέλευση των νέων ανθρώπων και με την αυστηρή τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού,  πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής (μπροστά από την Εκκλησία), Rapid Tests Covid-19.

Έπειτα από επικοινωνία του ΕΟΔΥ με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, γνωστοποιήθηκε πως πραγματοποιήθηκαν 742 έλεγχοι  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εκ των οποίων βρέθηκαν 22 θετικά κρούσματα (14 άντρες-8 γυναίκες) .

Με τον δείκτη θετικότητας να αγγίζει το 3% (2,96%) και τη διάμεση ηλικία των κρουσμάτων να είναι τα 21 έτη.

Αυτό που πρέπει επίσης να τονισθεί είναι πως ο δείκτης θετικότητας είναι αυξημένος άνω της  μίας ποσοστιαίας μονάδας, σε σχέση με τον τελευταίο έλεγχο που είχε γίνει στις 17 Απριλίου (797 έλεγχοι, 15 θετικά κρούσματα, 1.88%).

Τέλος, υπενθυμίζουμε στους πολίτες πως την Κυριακή 18.07.2021 (από τις 08.00 έως τις 13:00) θα πραγματοποιηθούν και πάλι Rapid Tests στην κεντρική πλατεία της πόλης μας από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software