Οι πρωταθλητές επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

| Νέα του Δήμου
Οι πρωταθλητές επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Στις 14/06/2021 ο Α.Ο. Πήγασος έγραψε ιστορία καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη Futsal League για τη σεζόν 2020-2021.

Με την νίκη του, επί της ομάδας των Θρακομακεδόνων με 4-3 στην παράταση (3-3 κ.α.), στον τελικό του Final-4 που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και την άνοδο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Λίγες ημέρες μετά ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιάννης Μαραγκός, ο τεχνικός των πρωταθλητών, κ. Αυγουστίνος Κάτσαρης, αλλά και ο αρχηγός, κ. Βασίλης Καπρής, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, επισκεπτόμενοι τον Δήμαρχο, κ. Βασίλη Ζορμπά.

Ο Δήμαρχος της πόλης είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για το σπουδαίο τους επίτευγμα, να ακούσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και να τους ξεκαθαρίσει πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν, όπως άλλωστε έχει πράξει και στο παρελθόν με τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.

Μεγάλος… πρωταγωνιστής της επίσκεψης η… κούπα του πρωταθλητή που δεν έφυγε από τα χέρια του αρχηγού της ομάδας.

pegasus800 1

pegasus800 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software