Αθρόα συμμετοχή δημοτών στους ελέγχους κατά της εξάπλωσης της πανδημίας

| Νέα του Δήμου
Αθρόα συμμετοχή δημοτών στους ελέγχους κατά της εξάπλωσης της πανδημίας

Δωρεάν έλεγχος για τον Covid-19 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί (11/06/2021) στην Λαϊκή Αγορά της οδού Επτανήσου,  ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής,  σε συνεργασία με τα Σωματεία Επαγγελματιών και Παραγωγών Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών καθώς και την πολύτιμη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, ενώ το παρών στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, οι Αντιπεριφερειάρχες κα. Λουκία Κεφαλογιάννη,  κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος,  κ. Σταύρος Μελάς,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος, καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών κ. Κώστας Σφύρλας.

Οι δράσεις κατά της εξάπλωσης της πανδημίας θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς τόσο από πλευράς Περιφέρειας Αττικής, υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, όσο και από πλευράς Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software