Δήμος Αγίας Παρασκευής και «ΙΚΕΛΟΣ» ενάντια στην πανδημία

| Νέα του Δήμου
Δήμος Αγίας Παρασκευής και «ΙΚΕΛΟΣ» ενάντια στην πανδημία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες για μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση που έχει ως στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν «χτυπηθεί» από Covid-19.

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής συμμετέχουν ενεργά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας εφαρμόζοντας πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στα πλαίσια του Υπουργείου Υγείας και της Ομοσπονδίας ΑΡΓΩ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι δωρεάν και απευθύνονται στους νοσούντες από Covid19, στις οικογένειες τους και τον γενικό πληθυσμό.

Η δράση στοχεύει στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης, έτσι ώστε οι δημότες να βελτιώσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα και να υποστηριχθούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ψυχική επιβάρυνση που έχει προκαλέσει η πανδημία. 

Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Covid 19

Τρόποι Επικοινωνίας:

Τηλ: 6995995885

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες Επικοιινωνίας: 08:00-16:00

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software