Πρόσκληση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για συμμετοχή του στο Δ.Σ. με θέμα την πλατεία του «Άη-Γιάννη»

| Νέα του Δήμου
Πρόσκληση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για συμμετοχή του στο Δ.Σ. με θέμα την πλατεία του «Άη-Γιάννη»

Την προσεχή Τετάρτη, 12.05.2021 και ώρα 18.00 θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση προτάσεων και λήψη απόφασης σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανεξέλεγκτη συνάθροιση στην πλατεία Άη-Γιάννη» στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Οικονόμου.

Πέραν της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι εκλεγμένοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, του Βορείου Τομέα καθώς επίσης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Τομέα κ. Παναγιώτης Κολλίντζας.

Οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα τρίλεπτης παρέμβασης στη συζήτηση, έτσι ώστε να αναλύσουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους ως προς την εξεύρεση λύσης στα θέματα της πλατείας του Άη-Γιάννη.     

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software