Συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος

| Νέα του Δήμου
Συνεργασία Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος
 Η συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος συνεχίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των νέων της πόλης μας. 
Μετά από συντονισμένες κινήσεις του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Διονύση Λέκκα, επήλθε συμφωνία με το Αθλητικό τμήμα του Αμερικανικού Κολλεγίου, για χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων μαθητών της Τρίτης τάξης του Λυκείου από τα σχολεία της πόλης μας, οι οποίοι θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την είσοδό τους στη Γυμναστική Ακαδημία και τις Στρατιωτικές Σχολές. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημέρωσε τα σχολεία για τη συγκεκριμένη δυνατότητα και οι μαθητές που επιθυμούσαν εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη δυνατότητα. 
 
Λόγω των αυστηρών απαγορευτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι μαθητές δεν έχουν την πολυτέλεια να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους με τον καταλληλότερο δυνατό τρόπο. Για τον λόγο αυτό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Διονύσης Λέκκας έπειτα από συζητήσεις με το Αθλητικό Τμήμα του Κολλεγίου και τον κ. Θοδωρή Πρισκομάτη βρήκε την λύση να παράσχει επιπλέον βοήθεια στους νέους μας για να πετύχουν τους στόχους τους. 
 
Οι μαθητές που θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του στίβου και του κολυμβητηρίου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου.
 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ θα πρέπει να γίνει γνωστό πως ο κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει ένα εβδομαδιαίο αρνητικό τεστ, για την είσοδό του στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου. 
 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για τη συνεργασία.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software