Έγκριση σύναψης σύμβασης δανείου 2.750.000 ευρώ για το Ο.Τ.119

| Νέα του Δήμου
Έγκριση σύναψης σύμβασης δανείου 2.750.000 ευρώ για το Ο.Τ.119

Σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 37332, που απέστειλε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, υπογεγραμμένο από την Αν. Προϊσταμένη Κυριακή Δοβανίδου, γίνεται γνωστό πως το αίτημα του Δήμου μας  περί αποδοχής των όρων και έγκρισης σύναψης σύμβασης δανείου ποσού 2.750.000 ευρώ με την ανώνυμη εταιρεία με επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.» γίνεται αποδεκτό (πρόκειται για τη δεύτερη απόφαση νομιμότητας).

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα το οποίο επετεύχθη έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, σε συνεργασία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου,  την Νομική Υπηρεσία, καθώς και την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κα. Μαρία Ξυνογαλά.

Πλέον, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην δημιουργία ενός ακόμα σύγχρονου εκπαιδευτικού συγκροτήματος που θα καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες των μαθητών της πόλης μας.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software