Δεκατρία (13) θετικά κρούσματα σε 626 ελέγχους

| Νέα του Δήμου
Δεκατρία (13) θετικά κρούσματα σε 626 ελέγχους

Με μεγάλη προσέλευση των δημοτών της πόλης μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής,  διενέργεια RapidTests από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ελέγχθηκαν 626 συνάνθρωποί μας, εκ των οποίων βρέθηκαν δεκατρείς (13) θετικοί στον κορονοϊό.

Ο μέσος όρος ηλικίας των δημοτών που βρέθηκαν θετικοί είναι τα 50 έτη, ενώ οι επτά (7) είναι γυναίκες και οι έξι (6) άντρες.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που εξετάστηκαν, τηρώντας με τον καλύτερο τρόπο όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον ΕΟΔΥ και το ιατρικό του προσωπικό, που για μία ακόμα φορά βρέθηκε στην πόλη μας, όσο και στην Περιφέρεια Αττικής που με την συνδρομή και τη συνεργασία της πραγματοποιήθηκε η όλη διαδικασία.  

Αξίζει να τονιστεί πως:

* Την 19η Μαρτίου 2021, στο Δημαρχείο της πόλης, είχαν πραγματοποιηθεί 333 έλεγχοι και είχαν ανιχνευτεί τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

* Την 6η Φεβρουαρίου 2021, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, είχαν πραγματοποιηθεί 690 έλεγχοι και είχαν βρεθεί τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

* Την 11ην Δεκεμβρίου 2020, είχαν 179 έλεγχοι (με την μέθοδο DRIVE THROUGH) χωρίς να έχει βρεθεί κανένα θετικό κρούσμα.

eody800

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software