Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους ΗΡΩΕΣ του 1821

| Νέα του Δήμου
Η Αγία Παρασκευή τίμησε τους ΗΡΩΕΣ του 1821

Υπό την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την Κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, εορτάστηκε στην πόλη μας η ιστορική επέτειος της συμπλήρωσης των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Χωρίς παρελάσεις και χωρίς την παρουσία του κόσμου, η πολιτική ηγεσία του Δήμου, προεξέχοντος του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, τίμησε τους ήρωες του 1821 που θυσίασαν την ίδια τους την ζωή για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του Έθνους μας.

Ο Δήμαρχος έδωσε το παρών στην Δοξολογία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως, μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Έυπρεπεία Καψοκεφάλου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Στεφάνι κατέθεσε, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και επικοινωνιών, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος.

1821 1

Το παρών έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων με την Φιλαρμονική του Δήμου να δίνει την δική της εορταστική νότα, καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.

1821 3

1821 2

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software