Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

| Νέα του Δήμου
Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της 25ης  Μαρτίου 1821

Σήμερα, 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 ο Ελληνισμός προσπαθεί και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

Διακόσια χρόνια μετά την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες προσπαθούν και πάλι να βρουν κουράγιο, να βρούνε δύναμη, να βρούνε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουν να έχουν το κεφάλι ψηλά και να ατενίσουν με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα.

Τα όσα οδυνηρά, σκληρά και πρωτόγνωρα  ζούμε σήμερα, σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με όσα αναγκάστηκαν να υπομείνουν οι πρόγονοί μας. Όμως, η θυσία τους, η αυταπάρνησή τους, η αγάπη τους για την πατρίδα και η αγάπη τους για τον πλησίον τους αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους μας.

Οι πρόγονοί μας, 200 χρόνια πριν δεν δίστασαν να θυσιάζουν τη ζωή τους και να οδηγηθούν στον θάνατο για να μπορούμε σήμερα εμείς να είμαστε ελεύθεροι.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς από την μεριά μας είναι να αντέξουμε λίγο ακόμα, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο που έχουμε μπροστά μας και του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε σε θέση να τιμήσουμε τους ΉΡΩΕΣ του 1821 με τον τρόπο που πραγματικά τους αρμόζει.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software