Η απάντηση του Σ.Π.Α.Υ. προς τον Δήμου Αγ. Παρασκευής αναφορικά με το Unimog ME133905

| Νέα του Δήμου
Η απάντηση του Σ.Π.Α.Υ. προς τον Δήμου Αγ. Παρασκευής αναφορικά με το Unimog ME133905

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, παραθέτει την απάντηση που απέστειλε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) αναφορικά με το θέμα του οχήματος Unimog ME133905.

Αναλυτικά η απάντηση του Σ.Π.Α.Υ. έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

*Το όχημα περιήλθε στην ιδιοκτησία του Σ.Π.Α.Υ. τον Ιούνιο του 2015 με την 51/15 Α.Ε.Ε. του ΣΠΑΥ (ΑΔΑ. 721ΛΟΡ2Ψ-6Ν7) μετά από δωρεά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*Στη συνέχεια ο Σ.Π.Α.Υ. το επισκεύασε ώστε να είναι λειτουργικό.

*Στις 1.06.2016, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες όπως νέα έγκριση τύοπου, τεχνικός έλεγχος από ΚΤΕΟ κτλ, εκδόθηκαν οι νέες πινακίδες.

*Μετά από αίτημα του Δήμου σας παραχωρήθηκε προς χρήση από τον Σ.Π.Α.Υ. στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με την 82/16 Α.Ε.Ε. (ΑΔΑ. 7ΨΝΠΟΡ-0ΩΡ) και υπογράφθηκε σχετικό συμφωνητικό που καθόριζε τους όρους χρήσης όπου και αναλάμβανε ο Δήμας τα έξοδα του οχήματος εκτός από τα ασφάλιστρα και τα τέλη χρήσης.

*Μετά από αίτημα του Δήμου σας με την 109/16 Α.Ε.Ε. του Σ.Π.Α.Υ. (ΑΔΑ 7ΡΧΟΟ2Ψ-ΡΗ2), τροποποιήθηκαν οι όροι χρήσης ώστε να αναλάβει ο Σ.Π.Α.Υ. και τα έξοδα συντήρησης και επισκευών του οχήματος.

Όσο για την κατάσταση του οχήματος, όταν σας παραδόθηκε το 2016 το όχημα ήταν λειτουργικό και μπορούσε να επιτελέσει τον σκοπό του. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ανήλθαν στο ποσό των 10.387,85 Ευρώ και ειδικότερα αφορούσαν σε:

*Αντικατάσταση ελαστικών

*Αντικατάσταση μπαταρίας

*Αντικατάσταση στεγανοποιητικών υπερκατασκευής και μικροεξαρτημάτων

*Αντικατάσταση αμορτισέρ

*Τακτικό σέρβις (λάδια-φίλτρα, βαλβολίνες, γρασάρισμα, κτλ)

*Έλεγχο συντήρησης και επισκευή του συστήματος πέδησης

*Έλεγχο συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικού συστήματος

*Αντικατάσταση ταπετσαρίας καμπίνας και καθισμάτων

*Εργασίες φανοποιείας

Κατά το έτος 2019 μας ενημερώσατε ότι το όχημα βρισκόταν σε ακινησία στο αμαξοστάσιο του Δήμου και σε συνέχεια του αιτήματος του Δήμου σας που δηλώνατε ότι αδυνατείτε να έχετε πλέον χρήση του οχήματος και όπως μας ενημερώσατε προφορικά λόγω απαιτήσεων ειδικού χειριστή, λόγω νέων επισκευών που έχρηζαν από την χρόνια ακινησία του οχήματος και βάσει της 11/20 Α.Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Υ. (ΑΔΑ.ΩΞ79ΟΡ2Ψ-ΓΕΨ), λύθηκε η σύμβαση παραχώρησης του οχήματος με τον Δήμο σας και παραχωρήθηκε προς χρήση στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Ο Σ.Π.Α.Υ, όπως είχε υποχρέωση, έστειλε γερανό στο αμαξοστάσιο του Δήμου σας και το μετέφερε στο συμβαλλόμενο συνεργείο όπου ελέγχθηκε και επισκευάστηκε. Το κόσμος ανήλθε στο ποσό των 7.842,00 Ευρώ. Οι βλάβες που διαπιστώθηκαν αφορούσαν σε:

*Τακτικό σέρβις (λάδια-φίλτρα, βαλβολίνες, γρασάρισμα, κτλ)

*Έλεγχο συντήρηση και επισκευή του συστήματος τροφοδοσίας

*Έλεγχο και συντήρηση του συστήματος πέδησης

*Έλεγχο συντήρηση και επισκευή του συστήματος αέρα

*Αντικατάσταση μπαταρίας

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εντολή Προέδρου

Για τον Σ.Π.Α.Υ

Με εκτίμηση

Νικόλαος Μητσιάδης

Ο.Ε. Διοικητικού»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το επίσημο έγγραφο.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software