Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου, με το Πρόγραμμα WiFi4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες

| Νέα του Δήμου
Εγκατάσταση ασύρματου δικτύου, με το Πρόγραμμα WiFi4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχώρησε επιτυχώς στην εγκατάσταση ασύρματου δικτύου με το Πρόγραμμα WiFi4EU, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι ένας από τους Ευρωπαϊκούς Δήμους που έλαβαν το κουπόνι WiFi4EU για την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε σημεία της πόλης με παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο για όλους του πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου.

wifi 2021

Τι είναι το WiFi4EU;
Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy, προχώρησε στην εγκατάσταση 29 ασύρματων σημείων σύνδεσης WIFI4EU στις παρακάτω περιοχές:

1. Πλατεία Αγίας Παρασκευής

2. Αθλητικό Κέντρο οδού Νότου (εγκαταστάσεις ΠΑΟΔΑΠ)

3. Πάρκο Σταύρος Κώτσης

4. Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

5. Κτίριο Διεύθυνσης Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής

O Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την επέκταση του δικτύου Wi-Fi ώστε να παρέχει στους Δημότες, ελεύθερο δίκτυο και σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες με στόχο την αναβάθμιση και ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τοπικής οικονομίας.

Δείτε εδώ το χάρτη με τα σημεία: http://bit.ly/3iLj3Mt

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software