ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «Ο ΠΛΑΤΩΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «Ο ΠΛΑΤΩΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Και το απέδειξαν και φέτος. Η στενή σχέση συνεργασίας που διέπει τα Εκπαιδευτήρια με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά.


Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» προχώρησαν σε μια πολύ σπουδαία ευγενική χορηγία προς τον Δήμο μας, προσφέροντας δώρα για τα παιδιά των ωφελουμένων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου, αλλά και μεγάλες ποσότητες τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής.

Μια κίνηση η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ουσία αν αναλογιστούμε την προσπάθεια που έγινε από τα εκπαιδευτήρια κάτω από αντίξοες συνθήκες, ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα αγαθά σε περίοδο πανδημίας.

Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, έδωσε η διοίκηση των εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ», ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Αντωνία Γκίνη, η Κοινωνική Λειτουργός του Μαγειρείου, Νεκταρία Ρούφη και ο οδηγός της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Μπαλασκώνης.

platwn1

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software