ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

| Νέα του Δήμου
ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Σήμερα (Τρίτη 22.12.2020), ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέλαβε την τρίτη και τελευταία δόση τροφίμων για τα αδέσποτα της πόλης ολοκληρώνοντας έτσι τη σχετική σύμβαση που είχε υπογραφεί στην αρχή του έτους.


Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δήμου παρέλαβαν 40 σακούλες 20 κιλών με τροφή για γάτες και 40 σακούλες 20 κιλών με τροφές για σκύλους, για την σίτιση των αδέσποτων μέσω του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα όμως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιδοτήθηκε εκ νέου από το Υπουργείο Εσωτερικών με ποσό 3.100 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών που απαιτούνται για την καλύτερη στήριξη και φροντίδα των μικρών μας φίλων.

Με την νέα επιδότηση, ο Δήμος προμηθεύτηκε ειδικές τροφές για ζώα με νεφρική ανεπάρκεια (20 δωδεκάκιλες σακούλες), γατοπαγίδες, ποτίστρες, λουράκια και άλλα προϊόντα που χρειάζονται για την καλύτερη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software